[Ossm-members] Re: припрема за ( превод =?utf-8?b?INC90LA=?=) firefox 1.0?

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 6 17:58:29 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Мозила.орг е бејзд ин д ЈУЕСЕЈ, па нели би било добро коа би го
> покренале па прашањето за името? Ако серат дека почитуваат ОН резолуции,
> може да се користиме со итрините на КДЕ програмерите. :)

Уфо, не се занесувај. Прашањето за името го покренавме и дур не се смени 
исо-то, они нема да го сменат. Така да не почнувај флејмови за џабе.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list