[Ossm-members] Re: припрема за (превод на) firefox 1.0?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Nov 7 00:49:43 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Уфо, не се занесувај. Прашањето за името го покренавме и дур не се смени 
>исо-то, они нема да го сменат. Така да не почнувај флејмови за џабе.
>

Немам намера да започнувам флејмови. Сакав ако се договориме да 
испратиме еден мејл до мозила.орг повторно. И спротивно на тоа што ти го 
мислиш... НЕ, нема да биде за џабе. Ништо  не е за џабе.More information about the Ossm-members mailing list