[Ossm-members] Re: припрема за ( превод =?utf-8?b?INC90LA=?=) firefox 1.0?

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Nov 7 13:17:41 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Немам намера да започнувам флејмови. Сакав ако се договориме да
> испратиме еден мејл до мозила.орг повторно. И спротивно на тоа што ти го
> мислиш... НЕ, нема да биде за џабе. Ништо  не е за џабе.

Мејл нема да испраќаме. Ако сакаш да помогнеш околу мозилата, помогни околу 
другите прашања. 


-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list