[Ossm-members] Re: припрема за (превод на) firefox 1.0?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Nov 7 13:22:42 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Мејл нема да испраќаме. Ако сакаш да помогнеш околу мозилата, помогни околу 
>другите прашања. 
>

Не фала имам еден куп работи за одржување, не можам и на тоа да се 
нафатам. А мејл дали да испраќаме ќе се договориме, ти не мора да ја 
подржиш иницијативата. :P
More information about the Ossm-members mailing list