[Ossm-members] Пиратскиот „Виндоус“ и натаму царува во Македонија

novica at bagra.org novica at bagra.org
Tue Nov 9 13:44:35 UTC 2004


> ова некоја офанзива спремаат:

Најверојатно.

> Инаку Валентин Пепељуговски е BSA македонија.

И не ми делува нешто добро поткован кога станува збор за
„правата за интелектуална сопственост“.

Енивеј, законот вика дека договори може да се спорат само
ако една од странките сака да го прави тоа. Пошто нашиве
нема да го спорат доцнењето на македонскиот икс-пе, а
микрософт и така и вака ги боли, договорот ќе си остане. 

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list