[Ossm-members] IE Mozilla problem

Filip Risteski filip_risteski at mt.net.mk
Wed Nov 10 21:55:32 UTC 2004


Дали некој може да ми ја објасни следнава ситуација?

Случајно сурфајќи, отидов на еден сајт (со IE) кој што не ми дава пристап, поради тоа што сум користел Mozilla.

Your client:  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Ја користам најновата верзија на IE 

Поздрав
филип


More information about the Ossm-members mailing list