[Ossm-members] Проблеми во Mandrake 10.1

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Nov 15 13:45:45 UTC 2004


> 
> не знам точно како си ги инсталирал драјверите... меѓутоа најверојатно 
> проблемот ти е дека драјверите треба да се вчитаат при секое boot-ирање, а 
> тоа не си го направил така да биде?
> 
Изгледа после инсталацијата не си го покренал hsfconfig ili hcfconfig во 
зависност од тоа каков ти е модемод HSF или HCF.More information about the Ossm-members mailing list