[Ossm-members] Re:Re: припрема за (превод на) firefox 1.0?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 15 23:09:06 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>Фајловите за превод глеј да не бидат поголеми од 100-200 стринга, ако видам 
>нешто поголемо одма губам интерес.
>  
>

Какви фајлови бе? Датотеки! :)

Ако сакаме да користиме македонски термини во ИТ прво мора да почнеме 
ние да ги употребуваме. Да не сум прочитал пак некој фајл да напише!

Фала.More information about the Ossm-members mailing list