[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Nov 18 15:47:18 UTC 2004


Anton Zinoviev напиша:

>3. Да се барат контакти со политичари заинтересирани од слободниот
>софтвер.  И за политиката треба наука и понекога еден политичар на наша
>страна ако не друго, поне може да ни даде многу добро упатство што ние
>да правиме.
>

Антон, кај нас ако се најде таков политичар, после ќе го сменат од 
функција и ќе го избркаат од партија. За жал така сеуште функционираат 
работите тука. :)More information about the Ossm-members mailing list