[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Nov 18 15:49:10 UTC 2004


On чет, 2004-11-18 at 16:47 +0100, Arangel Angov wrote:

> Антон, кај нас ако се најде таков политичар, после ќе го сменат од 
> функција и ќе го избркаат од партија. За жал така сеуште функционираат 
> работите тука. :)

Не е точно. Мислам дека ќе наидеме на симпатии кај опозицијата, сепак
имаме заеднички интерес и сме против договорот на позицијата со
Мајкрософт :)


More information about the Ossm-members mailing list