[Ossm-members] nacionalna IT strategija

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Nov 18 15:46:25 UTC 2004


On чет, 2004-11-18 at 18:38 +0200, Anton Zinoviev wrote:

> 3. Да се барат контакти со политичари заинтересирани од слободниот
> софтвер.  И за политиката треба наука и понекога еден политичар на наша
> страна ако не друго, поне може да ни даде многу добро упатство што ние
> да правиме.

Што ти значи искуство. ОК, знае некој политичар кој е наклонет кон
слободен софтвер? Министерство за финансии имаат одлична примена на СС,
се знае некој со министерот? :)


More information about the Ossm-members mailing list