[Ossm-members] Сигурност

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Nov 19 06:09:08 UTC 2004


On чет, 2004-11-18 at 23:11 +0100, Filip Risteski wrote:

> Друго, мислам дека најважно нешто заради недоволниот успех на Линукс е неподдршката на игри.
> 
> Поправете ме ако грешам

Неподдршката на игри, пак, се должи на недоволната распространетост на
Линукс како десктоп оперативен систем. Q3, UT2004 го кршат мразот.
Работите можат да одат само на подобро во иднина.


More information about the Ossm-members mailing list