[Ossm-members] Re: Проблеми во Mandrake 10.1 (оф)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 22 22:39:03 UTC 2004


KNaum wrote:

> Абе незнам што да ви речам.Наместо да си помогнуваме еден на друг со 
> цел ширење на слободниот софтвер вие по два месеци водите бесцелни 
> дискусии за преводите (како бил правилен прводот за овај,онај збор) и 
> на крај ништо не излегува. Ама то е...


Дискусија за преводот не е ни најмалку бесцелна дискусија. Бесцелен беше 
твојот реплај а со тоа и мојот сега.More information about the Ossm-members mailing list