[Ossm-members] Re:...��

KNaum knaum666 at on.net.mk
Tue Nov 23 07:46:02 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> KNaum напиша:
>
>> Програмите се преведени нецелосно и со безброј грешки и да ти кажам 
>> право ако планирате некои работи да ги преведувате како што прочитав 
>> на листава, воопшто нема ни да го користам македонскиот превод, а и 
>> на други ќе им сугерирам да не го користат...
>
>
>
> Ејиии опасен си еј!
>
Е опасен сум :-) . Сакав да кажам дека ако ги преведувате некои поими 
како на пр. партиција - логичка целина или како беше, почетниците кои за 
прв пат инсталираат линукс(а не само тие) ќе бидат тотално изгубени. Да 
не прајме муабет за другите зборови како domain, default...
Поздрав

-- 
"The bird fights its way out of the egg. The egg is the world. Who would be born first must destroy a world. The bird flies to God. That God's name is Abraxas"
More information about the Ossm-members mailing list