[Ossm-members] Re:...��

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 22 23:00:59 UTC 2004


KNaum напиша:

> Програмите се преведени нецелосно и со безброј грешки и да ти кажам 
> право ако планирате некои работи да ги преведувате како што прочитав 
> на листава, воопшто нема ни да го користам македонскиот превод, а и на 
> други ќе им сугерирам да не го користат...


Ејиии опасен си еј!More information about the Ossm-members mailing list