[Ossm-members] Re: Re: Проблеми во Mandrake 10.1

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Nov 23 13:39:38 UTC 2004


На 22 ное 2004 (понеделник), KNaum напиша:

>    Абе незнам што да ви речам.Наместо да си помогнуваме еден на друг со цел
>    ширење на слободниот софтвер вие по два месеци водите бесцелни дискусии за
>    преводите (како бил правилен прводот за овај,онај збор) и на крај ништо не
>    излегува. Ама то е...

Ти ќе речеш оп ние одма цуп?

Нели е веројатно дека никој не го знаел решението на твојот проблем?


Фак, многу се нервирам од вакви типчиња. Не ти е по ќеф и одма 
почнуваш да навредуваш, ОДИ СИ не те сакам тука!

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list