[Ossm-members] Re: Re: Проблеми во Mandrake 10.1

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Nov 23 14:13:13 UTC 2004


На 23 ное 2004 (вторник), Georgi Stanojevski напиша:

> >    преводите (како бил правилен прводот за овај,онај збор) и на крај ништо не
> >    излегува. Ама то е...
> 
> Фак, многу се нервирам од вакви типчиња. Не ти е по ќеф и одма 
> почнуваш да навредуваш, ОДИ СИ не те сакам тука!

Толку ми просмета што забраив дека му одговорив веќе еднаш. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list