[Ossm-members] Re: Re: Проблеми во Mandrake 10.1

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Nov 23 13:23:19 UTC 2004


На 22 ное 2004 (понеделник), KNaum напиша:

>    Абе незнам што да ви речам.Наместо да си помогнуваме еден на друг со цел
>    ширење на слободниот софтвер вие по два месеци водите бесцелни дискусии за

:(
Што чекаш ти? Да кажеш оп и ние одма цуп?

Штом никој не ти помага, нели може да значи дека никој незнае да ти помогне? 
Што е толку чудно тоа да го сфатиш. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list