[Ossm-members] Re: Сигурност

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Nov 23 17:26:50 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша: 

> Стандарден одговор на опен сорс заедницата.
> ОСорс: Нашиот софтвер е најбољи, бесплатен е и поедноставен.
> Корисник: Ама неможам да го направам ова со него.
> ОС: Да, ама затоа е 0.7 верзија
> К: И плус се руши на секои 10 минути.
> ОС: ТРОЛ! Ако не ти се свиѓа земи напиши печ...

Што ќе напишеш еден стереотип и наеднаш си во право и мислиш дека си направил 
поента? Каков одговор дава MS support центарот на BSOD? 

-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list