[Ossm-members] Re: Сигурност

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Tue Nov 23 18:16:18 UTC 2004


Новица Наков se proiznese na 23.11.2004 15:26:

>>Стандарден одговор на опен сорс заедницата.
>>ОСорс: Нашиот софтвер е најбољи, бесплатен е и поедноставен.
>>Корисник: Ама неможам да го направам ова со него.
>>ОС: Да, ама затоа е 0.7 верзија
>>К: И плус се руши на секои 10 минути.
>>ОС: ТРОЛ! Ако не ти се свиѓа земи напиши печ...
> 
> Што ќе напишеш еден стереотип и наеднаш си во право и мислиш дека си направил 
> поента? Каков одговор дава MS support центарот на BSOD? 

Кога последен пат си видел BSOD? :) Каков одговор ми имаат мене дадено 
девелоперите на thunderbird на барањето за додавање на полиња за ден на 
раѓање во адрес букот? Поднесено пред година ипол. Како што елаборирав 
порано, сејм шит.

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list