[Ossm-members] Re: Сигурност

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Nov 23 20:06:06 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша: 

> Каков одговор ми имаат мене дадено девелоперите на thunderbird на барањето 
за додавање на полиња за ден на раѓање во адрес букот? 

Можам да зборам за моето барање до девелоперите на пр. ФортеАгент? Поентата не 
е во тоа. -- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list