[Ossm-members] Prevod

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Wed Nov 24 10:13:31 UTC 2004


On Wed, 24 Nov 2004 08:29:11 +0100, Томислав Марковски
<tome at users.ossm.org.mk> wrote:

> Host no longer hosted - хостот веќе не постои, хостот веќе не се оддржува

Домаќинот веќе не пречекува гости :) :)

> Invalid realm - Невалиден, неправилен домен (област)
> 
> Сум барал и јас нешто посоодветно за Realm, пред се затоа што го
> преведував во иста датотека со Domain, но може некој има друг,
> поправилен превод...
> 

Област некако најзгодно ми звучи. Фак, нас ни треба македонски речник,
не англиски. Додуша, имам еден .... речник на македонска народна
поезија ... од А до Ѕ ...

Нино


More information about the Ossm-members mailing list