[Ossm-members] Re: Сигурност

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Nov 24 13:10:51 UTC 2004


> > далеку од сејм шит, ако ти зависеше работата од адресбукот, ќе платеше
> > некој да ти го имплементира тоа што ти треба, good luck да го добиеш тоа
> > од OutLook. Нормално тебе не ти зависи работата од адресбукот туку само
> > сакаш да мрчиш, нели.
>
> Чекај, а нели беа бесплатни овие оупен сорс програми или како ги викате?
> Од кај па сега ја да плаќам.

СЛОБОДЕН.. кој, било кога, рекол бесплатен.... џиз.. џабе ли имаме два збора
цената ја утврдува слободниот пазар

> Па уште на кого, кога не се разбирам уопште у овие компјутери.

www.rentacoder.com :) 
ако не се разбираш во компјутери обично не ни знаеш што ти фали.. му се жалиш 
на тој што ти дава support.. он може да ти предложи што е тоа што ти фали, и 
начини како да го добиеш тоа.

> Не не, ќе си останам јас на овој виндоуз што го имам. 
> Ако ми дојде инспекција, имам братучед у општина, он ќе ми среди....

он ќе ти среди windows-от да не те шпиунира? да не фаќа вируси?

-- 
дамјан

"The moment you commit and quit holding back, all sorts of unforseen
incidents, meetings and material assistance will rise up to help you.
The simple act of commitment is a powerful magnet for help." -- NapoleonMore information about the Ossm-members mailing list