[Ossm-members] Re: Сигурност

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Nov 24 14:01:56 UTC 2004


Viktor Vojnovski wrote:

>  Уште еднаш, ова напишаново подоле тебе ти изгледа како *може* или
>  *мора*? ... :) Мене ми изгледа на импликација.

Виктор, јасно ни е што сакаш да докажеш, не се фаќај за ситница.
http://www.gnu.org/ <--- прочитај сам на што се мисли
More information about the Ossm-members mailing list