[Ossm-members] Re: Re: Сигурност

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Nov 24 14:14:34 UTC 2004


На 24 ное 2004 (среда), Дамјан напиша:

> > Уште еднаш, ова напишаново подоле тебе ти изгледа како *може* или
> > *мора*? ... :) Мене ми изгледа на импликација.
> 
> Мене ми изгледа дека се инатиш... што ти е поентата?

И мене исто, a зашто и ти го храниш да продолжува? Батали го. 
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list