[Ossm-members] Re: Re: ÁØÓãàÝÞáâ

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Wed Nov 24 14:51:42 UTC 2004


Georgi Stanojevski se proiznese na 24.11.2004 12:14:

> И мене исто, a зашто и ти го храниш да продолжува? Батали го. 

Во ред. Мое мнение е дека сите аргументи кои ги изложив во дискусијава 
беа валидни и на место за искажување на моето мислење. Гледам дека 
иритирам, било тоа моја вина или нечија субјективна, така да нема повеќе 
да пишувам на темава.

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list