[Ossm-members] Re: Сигурност

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 24 17:41:21 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша: 

> Мое мнение е дека сите аргументи кои ги изложив во дискусијава
> беа валидни и на место за искажување на моето мислење.

Ако сакаш изложи ги сите аргументи во една порака и дај ја тука. Стварно ме 
интерира како точно ти се движи мислата... да не лутам вака по thread-от. Ако 
неќеш на листа (ради иритирањето :)) ајде по мејл. 

Може?


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list