[Ossm-members] Re: Re: � Mandrake 10.1

KNaum knaum666 at on.net.mk
Thu Nov 25 10:30:57 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

> KNaum wrote:
>
>>  Незнам точно да ти кажам бидејќи компјутеров ми е поклон и не ја знам
>>  точната сума ама како што гледам од каталози внатрешните модеми се
>>  околу 20 евра(а можи и помалку), ако толку те интересира :-)
>
>
> Си платил за поклонот?
> Ова некои нови оридски марифети :)

Абе шо има врска, битно е дека пари се дадени. На која страна сте вие, 
на нашата или на нивната? А!? :-)

-- 
"The bird fights its way out of the egg. The egg is the world. Who would be born first must destroy a world. The bird flies to God. That God's name is Abraxas"
More information about the Ossm-members mailing list