[Ossm-members] Off topic: HTML

Filip Risteski filip_risteski at mt.net.mk
Thu Nov 25 20:58:20 UTC 2004


Дали знаете која HTML ознака се користи, за одредување на енкодингот со кој ќе биде вчитана веб страната?

 

Поздрав

Филип

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20041125/fc700f65/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list