[Ossm-members] Отстранување

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Nov 25 22:34:26 UTC 2004


KNaum напиша:

> начи точно е тоа што го прочитав за какви личности се линуксашите 
> (барем 99% се такви освен двајца тројца на листава заедно со мене) ама 
> ај не кажувам зш одма ќе се наљутиш а пошто те знам дека си многу 
> паметен и интелегентен и најголем линуксаш во светов да не си ја барам 
> бељата. 8-)


Ова е официјално барање за отстранување на личноста KNaum и банирање на 
неговата мејл адреса на ossm-members.

KNaum, научи да се однесуваш и можеби некогаш ќе бидеш прифатен некаде.More information about the Ossm-members mailing list