[Ossm-members] Prevedni slobodni programi za Windows

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Nov 28 12:10:06 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> 3. Firefox, Thunderbird, Mozilla

Преводот на Mozilla работи.
Преводот на Firefox ќе проработи кога ќе ги сложам сите делови на 
слагалицата. :)
За преводот Thunderbird и тие од MLP не знаат што да прават сеуште.

+ во овие може да се вметне она за проверка за правопис Стојмир што го 
правеше.

бтњ, додај го Пси на списокот. :)


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list