[Ossm-members] Re: The Open CD (makedonski prevod)

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Sun Nov 28 19:27:54 UTC 2004


On нед, 2004-11-28 at 17:55 +0100, Georgi Stanojevski wrote:

> п.с. Ако праќаш пак закрпи работи со зипот и со посебните датотеки и на цел
> директориум прати ми закрпа. 
> Тоа поделеното си е оригиналот јас само за ваша удобност ги споив во една 
> датотека, а немам моќ од таа една да ги поделам автоматски откога ќе ја
> ставам твојата закрпа.

ОК, тогаш ќе работиме само на зип-от.


-- 
Томислав Марковски

TOO BAD YOU CAN'T BUY a voodoo globe so that you could make the earth spin
real fast and freak everybody out.
                -- Jack Handley, The New Mexican, 1988.


More information about the Ossm-members mailing list