[Ossm-members] The Open CD (makedonski prevod)

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Mon Nov 29 10:57:02 UTC 2004


>  Плавите топчиња може да поминуваат низ цигли како поминуваат од и во

Какви „цигли“ бре, бриши тоа. Сте чуле за „тули“?
More information about the Ossm-members mailing list