[Ossm-members] Re: Re: subversion, cvs

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Oct 1 13:21:39 UTC 2004


На 01 окт 2004 (петок), Tomislav Markovski напиша:

> Тоа беше мој предлог, може и цвс да иде, дајте мислење. Мене ми е сеедно,  
> а со оглед на тоа дека во стандардна работна процедура се користат 3-4  
> команди, мислам дека на сите им е сеедно.

Не не и јас се слагам со subversion, ме интересираше да не имаш некоја
посебна причина.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list