[Ossm-members] Za site zainteresirani...

Tomislav Markovski tome at users.ossm.org.mk
Mon Oct 4 08:03:14 UTC 2004


On Mon, 04 Oct 2004 09:15:24 +0200, Bozidar Proevski  
<bobibobi at freemail.com.mk> wrote:

> Се сложувам, и тоа затоа што во KDE постои слична апликација на  
> Evolution (т.е. колекција од апликации) и се вика Kontakt. Значи не само  
> KMail туку целиот Kontakt. Може да се договориме да се собереме па да  
> дискутираме ...

Може, баш ми било фино да се направи еден состанок со локализаторите на  
кде/гном.
Што викате денес? Некаде после работа...
More information about the Ossm-members mailing list