[Ossm-members] Re: KDE lock screen problem

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Oct 4 22:19:48 UTC 2004


На 04 окт 2004 (понеделник), Новица Наков напиша:

> пат upgrade-ував KDE и кога претходно последен пат сум го заклучувал 
> декстопот.

Пробај избриши /tmp/*. Можда таму има нешто бајато?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list