[Ossm-members] KDE lock screen problem

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 5 16:07:00 UTC 2004


Дамјан напиша: 

> ако кај тебе не е така пробај 'chmod u+s /opt/kde/bin/kcheckpass' и кажи
> дали се опраи работата?

Се опраи работата. Ова е втора kde ствар што ми бара u+s. Пред некое време (2 
недели) kppp од чиста мира почна да се жали дека немал +s. Од кај наеднаш им 
текна да бараат +s? Не сум upgrade-увал ништо изминативе 2-3 недели.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list