[Ossm-members] Re: Logical Volume Manager (prevod?)

novica at bagra.org novica at bagra.org
Tue Oct 5 05:22:24 UTC 2004


> Мислам така да го преведам ако
> некој нема забелешка, пошто јас и незнам што во 
> суштина се Logical volumes.

Ако не е нож на грло, остави и некој непреведен стринг.
Правилата и така велат дека ако не го знаеш, најдобро не го
преведувај. Ќе го видиме како-што изгледа инсталерот па
поправки лесно се прават. :)

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list