[Ossm-members] Re: Re: Re: Logical Volume Manager (prevod?)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Oct 6 19:44:07 UTC 2004


На 06 окт 2004 (среда), Filip Risteski напиша:

> >2) Partition = Particija, Del
>
> 	Незнам зошто мора да се преведува се буквално од збор до збор. На
> еден обичен корисник би му било три пати појасно кога ќе пишува ?Организатор
> на диск? или ?Организатор на простор на диск? или сл. отколку ?Логички
> Управувач со Простор? итн.

Обичен корисник тешко дека ќе инсталира УЛП. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list