[Ossm-members] Преводи на компјутерски термини

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Oct 8 12:27:02 UTC 2004


> > Хм, интересно баш за овие е што тие секако ќе се користат на латиница.

savica ако некој разбра што си напишал, еве на.

-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list