[Ossm-members] Преводи на компјутерски термини

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Oct 8 14:20:07 UTC 2004


На 08 окт 2004 (петок), Дамјан напиша:

> > > Хм, интересно баш за овие е што тие секако ќе се користат на латиница.
> 
> savica ако некој разбра што си напишал, еве на.

Јас неговите мејлови одавна не ги читам пошто некако нема нови редови како 
што треба и се е бучкуруш направено (квотираните делови, неговите...)

Можда е до мојот клиент за пошта ама пошто кај другите е во ред за жал му 
ги рипам неговите мејлови. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list