[Ossm-members] Преводи на компјутерски термини беше: Logical Volume Manager (prevod?)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Oct 8 14:10:53 UTC 2004


На 08 окт 2004 (петок), Томислав Марковски напиша:

> Класичен пример за погорното правило е усвојувањето на ???и-мејл???, 

Еј да не користиш ти и-мејл? Има убав превод e-пошта. (електронска пошта).

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list