[Ossm-members] Locale и OSS во Slack 10

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Oct 8 14:41:09 UTC 2004


Дамјан wrote:

>** тастатура
>НЕ ГО КОРИСТИ ГЛУПОТО АПЛЕТЧЕ ОД KDE, барем мене не ми врши работи... 
>
Прво зошто е ГЛУПО, а второ зошто не ти врши работа (под претпоставка 
дека работиш под KDE) ?!?!
Ме интересира, онака...

Поздрав Боби
More information about the Ossm-members mailing list