[Ossm-members] sobranie.mk (.doc dokumenti)

strumjan at mol.net.mk strumjan at mol.net.mk
Sun Oct 10 11:41:23 UTC 2004


Новица:
Бидејќи сите демократски држвави ... истите објаснувања треба да важат и кај 
нас.

-- 
Треба! Треба и да не викаат Македонија, треба и да имаме плати, треба и да
јадеме, треба ... треба.
--------------------------------------------------------------------
This message was sent using Macedonia On-Line WebMail System.
More information about the Ossm-members mailing list