[Ossm-members] Re: MamboServer македонски превод

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Oct 11 19:56:36 UTC 2004


Filip Risteski напиша:

>Во преводот кој што е делумно направен не се користени горенаведените преводи!!
>

Епа добро де, смени ги тогаш. :)



More information about the Ossm-members mailing list