[Ossm-members] =?utf-8?Q?=D0=94=D0=BE=D0=BA=D1=83=D0=BC=D0=B5=D0=BD=D1=82-=D1=81=D0=BF=D0=B5=D1=86=D0=B8=D1=84=D0=B8=D0=BA=D0=B0=D1=86=D0=B8=D1=98=D0=B0?=, беше: Преводи на компјутерски термини

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Oct 13 12:12:54 UTC 2004


> Процедурата всушност треба да биде обратна - прво
> речник, 

http://foldoc.doc.ic.ac.uk/foldoc/source.html

Некој нека земе и нека го средува. :)

> па правилник

За ова имаме некој драфт веќе нели?


-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list