[Ossm-members] Re: Нефункционирање

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 13 13:36:20 UTC 2004


Nikola Vanevski напиша:

> Ова ти е уште еден пример на идеја без заби. Кога даваш идеја, дај ја 
> со предлог. Кажи како мислиш дека треба да се промени. Предложи кој и 
> како би можел да помогне. Ако немаш идеја, кажи „Немам идеја, кажете 
> ми како!“. Простата констатација не води кон решение - било каква 
> иницијатива е подобра од никаква, и една иницијатива повлекува и 
> друга, не е битно дали подобра или полоша. 


Па тоа што не спомнав ништо и требаше да значи дека немам идеја за 
„Како?“. :)

Јас пробав и не функционираше. Не можам да го направам тоа сега поради 
тоа што работам на други работи. Ако има некој друг што има време да 
проба и да вика X луѓе на кафе два пати во неделата одма му ги праќам 
датотеките (ги има и некаде на нет, ама полесно ми е да ги препратам 
него да ја барам врската). Ама имам пречуство дека пак ќе си остане 
истото - многу зборови, малку акција. :(More information about the Ossm-members mailing list