[Ossm-members] Преводи на компјутерски термини беше: Logical Volume Manager (prevod?)

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Oct 14 08:22:31 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>> Еве правев муабет со Боби и рече дека ова прашање ќе се разгледа од
>> страна на лектори кои доброволно ќе помогнат. Мене ме многу интересира
>> што ќе кажат.
>
> Неверни Тома :)
>
Зошто неверни ?


More information about the Ossm-members mailing list