[Ossm-members] Преводи на компјутерски термини беше: Logical Volume Manager (prevod?)

Zoran Dimovski decata at mt.net.mk
Thu Oct 14 21:13:15 UTC 2004


Bozidar Proevski wrote:

> Томислав Марковски wrote:
>
>>> Еве правев муабет со Боби и рече дека ова прашање ќе се разгледа од
>>> страна на лектори кои доброволно ќе помогнат. Мене ме многу интересира
>>> што ќе кажат.
>>
>>
>> Неверни Тома :)
>>
> Зошто неверни ?
>
Да. Зошто неверни?More information about the Ossm-members mailing list