[Ossm-members] Преводи, термини, стандардизација - состанок

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 14 18:17:15 UTC 2004


Пошто ја претеравте на листа а имаше и предлози за да се видиме во живо 
и да напраиме муабет и да се договориме некои работи, во Сабота во 18.00 
се чекаме пред Лондон. Од таму ќе се договориме кај ќе одиме.

Златко, додади нешто ако одговара терминот за средбата што ја планираш и ти.

Бидете таму за да расчистиме некои работи еднаш засекогаш.

Поздрав,

ufo
More information about the Ossm-members mailing list